9 Temmuz 2014 Çarşamba

Site Hitini Arttırma


Site Hitini Arttırma

Hit Yüksel


Site Hitini Arttırma
Sitemizin hitini nasıl arttırabiliriz? Bu sorunun cevabı burada. Site hitini arttırmak için öncelikle neye ve kime hitap ediyoruz bunu bilmeliyiz. Hit yükseltmek için makalelerimiz kendimize has olmalıdır. Okuyucuyu sıkmadan istenen bilgiyi güzel bir dille hitap ederek kısa ve öz olarak verebilmeliyiz. Sayfanızı konuyla ilgili resimler ekleyerek makalenizi hoş ve daha anlaşılır yapabilirsiniz. Bu ziyaretçilerin de hoşuna gidecek ve daha açıklayıcı olacaktır.
Gereksiz resimler ekleyip ziyaretçileri sıkmamanız gerekir.

Hit yükseltmek için yapılması gereken bir başka kural ise yazı fontunuzdur. 
Yazılarınız göze batmaması yani rahat okunması gerekir. Ayrıca çok küçük yazılar okunmayı güçleştireceği için kullamamanızı tavsiye ederim.

Hit arttırma siteleri ve programları her ne kadar yararlı gibi gözükse de bir süre sonra sitenizin kalitesi düşecek ve Google gibi arama motorlarında hızla düşecektir. Dolayısıyla bu gibi hit arttırma siteleri kullanmamanızı önenririm. Güncel içerik girmezseniz siteleriniz asla popülerite olamaz. Güncel ve özgün içerik sitelerin yükselmesi ve hit yapmasında en büyük paya sahiptir. Blogunuzda veya sitenizde yazı makale yayınlarken kopya içeriklerle bir yere varılmaz. 
Bu siteniz açısından yarar değil bilakis zarar getirir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder